Fest & Tipspromenad!

Den-stora-garnfesten_mainDet börjar dra ihop sig för den stora garnfesten i garnbutikerna runt om i landet! Sätt redan nu ett kryss i almanackan på vecka 22 då garnbutiker runt om i vårt avlånga land bjuder på festupplevelser i form av erbjudanden och evenemang  till er kunder för att hylla vår gemensamma hobby!

För att hitta butikerna som deltar och mer information om vad de erbjuder klickar du på fliken ”Butiker”, som finns ovan i menyraden. Där hittar du en lista på alla deltagande butiker samt en länk till deras hemsida där du kan läsa mer om vad just den butiken erbjuder under v. 22.

Vill du delta i vår tipspromenad där du har möjlighet att vinna fantastiska priser från de deltagande butikerna kikar du in under rubriken ”Tipspromenad”, som också finns ovan i menyraden.

Under hela vecka 22 har du möjlighet att gå runt till alla butiker, via deras hemsidor, för att hitta svaren på alla frågorna. Redan nu kan du läsa mer om reglerna under rubriken ”Tipspromenad” men frågorna och länkarna där du kommer att kunna hitta svaren  publiceras först den 26/5 2014 kl. 08:00.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s